zaterdag 26 februari 2011

Gerookte wilde zalm met gebakken aardappeltjes en salade.

Ja, ja, het mooie leven hier houdt maar niet op met mooi zijn. Vandaag waren we te gast bij Heinrich en Gisela. Tjonge tjonge wat hebben we daar weer genoten. Heinrich had een rookpan bij zich en had daar een prachtig stuk verse wilde zalmfilet in gerookt. Daarbij waren er gebakken aardappeltjes. En dat samen met Bob en Connie. Gisela had een schnaps gemaakt van gemberwortel. En dat was me toch lekker, maar ook verschrikkelijk heet. Ik (Harrie) heb maar één slokje genomen en toen begon het toch te branden achter in mijn keel. Nou ja, was die meteen ff gedesinfecteerd. De dames dronken wijn en de heren bier. Connie had voor een lekkere salade gezorgd en Rieny een toetje wat de Duitse gasten nog nooit gegeten hadden. En dat was Tutti Frutti met slagroom. Dat was voor hun in ieder geval helemaal nieuw. Dat over het etentje. Dan mijn gezondheid. Rieny heeft bij de apotheek een anti antibiotica kuur gehaald en nu maar afwachten of die zijn werk gaat doen. Tevens bracht ze een doosje strepsils tegen mee voor de verzachting.

1 opmerking:

Anoniem zei

hallo Harrie,Mooie blog hebben jullie. En zo te lezen een goed bourgondisch leven in Spanje :-)
enjoy!
Ruby